Vývoj obchodu na Slovensku a v Česku - Hapák, Pavel
Porovnanie vývoja štruktúry obchodu v Českej a Slovenskej republike a tendencie jej ďalšieho vývoja. Jedným z ukazovateľov vývoja obchodu je vývoj maloobchodného predaja. Vývoj maloobchodného predaja v SR a ČR. Stagnácia spotrebných družstiev na Slovensku. Úroveň súčasnej koncentrácie obchodu na Slovensku a v Česku.