Deti ako spotrebitelia Osobitný segment trhu, najpočetnejší po ženách - Hanuláková, Eva, 1964-
Deti a mládež tvoria druhú najpočetnejšiu skupinu zákazníkov. Spotrebiteľom sa dieťa stáva medzi desiatym a trinástym rokom. Reklama orientovaná na deti. Regulácia a výskumy detskej reklamy v zahraničí a na Slovensku.