Kritika marketingu Cesta ku konzumu alebo vyššej kvalite života? - Hanuláková, Eva, 1964-
Marketing a jeho vplyv na spotrebiteľa. Marketing a jeho vplyv na spoločnosť. Konzumná spoločnosť. Vplyv marketingu na iné firmy. Mnohé firmy sú kritizované za to, že využívajú nečestné marketingové praktiky s úmyslom poškodiť konkurenta.