Marketing v zdravotníckych službách - Murgaš, M.
Marketingová stratégia v zdravotníckych službách. Sektory poskytujúce zdravotnícku starostlivosť. Klasifikácia zdravotníckych služieb. Charakteristika špeciálneho marketingu v zdravotníckych službách. Využitie marketingu v podmienkach slovenského zdravotníctva.