Nová paradigma súťaživosti ako inovácia statického modelu - dokonalej - konkurencie - Tokárová, Mária
Hlavnou komplikáciou konvenčného modelu statickej dokonalej konkurencie versus monopolistickej konkurencie sa vo vývoji ekonómie i hospodárskej politiky potupne stala otázka neefektívnosti koncentrovanej trhovej štruktúry. Porovnanie kriteriálnych predpokladov troch základných štruktúr súťaživosti. Čistá súťaživosť. Kvázisúťaživosť. Nesúťaživosť.