Návrh zákona o antidumpingu vláda SR schválila - Švec, P.
Schválenie návrhu zákona o antidumpingu vládou SR v decembri 1996. Hodnotenie návrhu zákona B. Schmögnerovou a Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou - zákon je právnou normou zodpovedajúcou legislatíve EÚ a zásadám Svetovej obchodnej organizácie, ale prichádza s oneskorením. Zdĺhavosť a pomerná zložitosť antidumpingového konania. Návrh zákona obsahuje aj možnosť požadovať opravné prostriedky.