Podstata a predpoklady existencie hospodárskej súťaže - Žitňanská, Lucia
Problematika ekonomických a právnych predpokladov existencie hospodárskej súťaže. Otázka definície a podstaty pojmu hospodárskej súťaže ako predmetu osobitnej právnej úpravy ochrany hospodárskej súťaže. Pojem konkurencie - hospodárskej súťaže. Vývoj súťažných koncepcií. Podstata a definovanie pojmu hospodárskej súťaže. Predpoklady existencie hospodárskej súťaže.