Zkoumání elasticity poptávky - Janečková, Lidmila
Cenová pružnosť dopytu. Elasticita je merítkom reakcieschopnosti o aké percento sa zvýši predaj pri určitom poklese cien. Faktory ovplyvňujúce cenovú elasticitu dopytu. Vzťah medzi cenou a dopytom