Aktuálne tendencie v zahraničnom obchode Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj zahraničného obchodu Slovenska v roku 1996. Monitor ukazovateľov hospodárskych výsledkov za január - október 1996. Vývoj vývozu a dovozu v zahraničnom obchode Slovenska. Vývoj salda zahraničného obchodu. Vývoj vývozu.