Metodické usmernenie k par. 6 zákona č.379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu
Metodické usmernenie k par. 6 zákona č.379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu. Vysvetlenie pojmov tuzemský výrobca a prepustenie do režimu vývozu a voľného obchodu. Spôsoby účtovania úhrady príspevkov v sústave podvojného alebo jednoduchého účtovníctva. Úhrada príspevkov z dovozu alebo vývozu.