Maďarsko - najobľúbenejšia krajina strednej Európy pre zahraničné investície - Pudil, Leopold
Ekonomická charakteristika Maďarskej republiky. Vývoj hospodárstva. Zahraničný obchod. Vzťahy k Maďarskej republike. CEFTA. Bankový systém. Verejné zákazky. Zákonný rámec obchodu a podnikania. Spoločnosti s r.o. (KFt). Akciová spoločnosť (Rt). Investičné prostredie. Daňový systém, tarify. Podniková daň. Joint venture.