Celosvětová dohoda o investicích - Vítek, Jan
Regulácia priamych zahraničných investícií. Konferencia Svetovej obchodnej organizácie (WTO) v Singapúre. Nadnárodné spoločnosti. Regionálne medzinárodné obchodné dohody v rámci WTO.