Vývoj priamych zahraničných investícií na Slovensku - Hošková, Adela
Priame zahraničné investície predstavujú pre ekonomiku SR nezastupiteľné zdroje. Súčasný stav priamych zahraničných investícií na Slovensku. Výstup priamych zahraničných investícií zo Slovenska. Príklad z Rakúska. Situácia na Slovensku a jej perspektívy.