Bilancia regionálnej spolupráce podunajských štátov - Stančíková, A.
Hodnotenie výsledkov regionálnej spolupráce podunajských štátov v oblasti hydrológie sa uskutočnilo v júni 1996 v Lednici (ČR). Zasadnutia sa zúčastnilo 11 podunajských štátov. Etapy spolupráce podunajských krajín.