Európska únia a Slovensko - Šaková, Beáta
Recenzovaná publikácia "Európska únia a Slovensko (problémy, dokumenty, otázky)" od D. Šíbla obsahuje množstvo faktografických údajov, názorov a postojov významných svetových osobností z ekonomického a politického života ako aj dokumenty, ktoré "zmenili svet". Kniha obsahuje 21 samostatných kapitol, zoradených s ohľadom na chronologický vývoj.