Sporné rozširovanie - Payer, G.
Sporné otázky pri rozširovaní Európskej únie o krajiny strednej a východnej Európy. Vývoj miezd vo východoeurópskych štátoch. Rast miezd v r. 1995 (Česká republika, Bulharsko, Poľsko, Slovensko, Rumunsko, Rusko, Maďarsko). Rozširovanie NATO. Podiel členských štátov EÚ na rozpočte (rok 1994 v mil. ECU).