Implementácia a súdna interpretácia medzinárodného práva v Kanade - Šmid, Marek
Implementácia medzinárodného práva do právneho poriadku Kanady. Kanadská legislatíva verzus medzinárodné právo. Vplyv medzinárodného práva na interpretáciu vnútroštátneho práva z pohľadu kanadskej právnej vedy i kanadského práva.