Prevody vlastníckeho práva k pozemkom - Štefanovič, Milan
Právne problémy usporiadania vlastníckeho práva k pozemku. Objekt pozemkového vlastníctva - identifikácia parcely. Subjekt vlastníctva k pozemkom. Zisťovanie osoby vlastníka pozemku. Vznik a zánik vlastníckeho práva (moment prechodu vlastníctva). Prechod vlastníctva k pozemku vydržaním.