Najnovší vývoj v Európskej únii so zreteľom na právnu ochranu databáz - Gaster, J.
Legislatívny vývoj právnych úprav na ochranu databáz v rámci Európskeho spoločenstva. Obsah spoločného stanoviska. Direktíva o právnej ochrane databáz. Implementácia Direktívy do národných právnych poriadkov členských štátov EÚ.