Riadenie firiem v kríze. 1 Implementácia bankrotov v SR a ČR - Zemanovičová, Daniela
Podmienky pre uplatňovanie konkurzov a vyrovnaní v SR a ČR. Štatistické údaje. Finančné problémy a rozsah platobnej neschopnosti. Problémy implementácie konkurzov a vyrovnaní. Stav infraštruktúry. Ekonomické podmienky veriteľov a dlžníkov. Privatizácia. Bankový sektor v pozícii veriteľa. Postoj k bankrotom.