Verejné obstarávanie zákazok - Trnavský, O.
Úplné znenie zákona č.263/1993 Z.z. o verejnom obstarávaní tovarov, služieb a verejných prác (Zákon o verejnom obstarávaní), ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom NR SR č.81/1994 Z.z., zákonom NR SR č.120/1996 Z.z. a zákonom NR SR č.222/1996 Z.z. s komentárom.