Kvalifikačné a stabilizačné dohody v Zákonníku práce - Barinková, Milena
Rozbor a porovnanie pracovnoprávnej úpravy dvoch dohôd, tzv. kvalifikačnej a stabilizačnej. Hodnotenie významu a opodstatnenia dohôd, vlastné úvahy autorky smerujúce k zmene právnej úpravy.