Niektoré zásadné zmeny, ktoré priniesla novela Zákonníka práce s účinnosťou od 1. januára 1997 - Rybárová, Mária
Zmeny, ktoré priniesla novela Zákonníka práce s účinnosťou od 1.1.1997 č. 206/1996 Z.z. Pracovnoprávne zmeny: fyzická osoba v právnej pozícií zamestnávateľa. Okamžité zrušenie pracovného pomeru. Vymenovanie. Práva a povinnosti štatutárneho orgánu pri vymenovaní do funkcie vedúceho zamestnanca. Dovolenka. Rekondičné pobyty. Precízovanie právnej úpravy prechodu práv a povinností z pracovnoprávnych zákonov.