Základné sociálno-ekonomické charakteristiky a porovnania nových krajov a okresov Slovenska. 1 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov SR. Veková štruktúra obyvateľstva. Národnostná štruktúra obyvateľstva. Vzdelanostná štruktúra obyvateľstva. Ekonomická aktivita obyvateľstva. Nezamestnanosť.