Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 3 - Rajčák, Milan
Charakteristika Bratislavského kraja. Priemysel, odvetvová štruktúra priemyslu, podniky celoštátneho významu, podniky regionálneho významu. Stavebníctvo. Nerastné bohatstvo. Poľnohospodárstvo. Školstvo. Zdravotníctvo. Bytová výstavba. Turizmus.