Kapitálová vybavenosť poisťovní - Chovan, Pavel
Úloha poistných rezerv v prípade vzniku mimoriadnych poistných udalostí. Faktory závislosti poistného plnenia. Testovanie solventnosti poisťovní. Direktívy, ktoré platia v Európskej únii pre požadovanie solventnosti poisťovní. Ukazovatele koeficientu zaistenia. Opatrenia na zlepšenie celkovej situácie v solventnosti poisťovní.