Kódex etiky maklérov v poisťovníctve
Kódex etiky maklérov v poisťovníctve prijatý zasadnutím Slovenskej asociácie maklérov v poisťovníctve 8.5.1996. Obsahuje nasledujúce časti: 1. Vymedzenie pojmu a činnosti makléra, 2. Všeobecné zásady správania sa maklérov, 3. Zásady správania sa zamestnancov maklérskych firiem, 4. Zásady správania sa maklérov vo vzťahoch k poisťovniam, 5. Zásady správania sa maklérov vo vzťahoch ku klientom.