Pojištění průmyslu podle světových standardů - Kadnár, M.
Najväčšia svetová poisťovňa nemecká Allianz AG Holding, najväčší poisťovací koncern na svete. Firmy a stavby vo svete, Českej republike a na Slovensku, ktoré sú poistené u tejto poisťovne. Medzinárodné programy. Tarifné doporučenia nemeckého zväzu poisťovní. Vlastné tarify poisťovne Allianz. Kalkulácia poistného. Príprava poistnej ochrany. Činnosť poisťovacích maklérov. Najväčšie európske poisťovne podľa prijatého poistného v r.1995. Najväčšie súkromné univerzálne poisťovne vo svete.