Slovenská asociácia maklérov v poisťovníctve - Chačaturianová, I.
Vznik Slovenskej asociácie maklérov v poisťovníctve (nov. 1995, združenie 10 maklérskych spoločností). Dôležité oblasti činnosti SAMP. Legislatíva. Kódex etiky maklérov v poisťovníctve. Spolupráca s poisťovňami a ostatnými maklérmi. Vzdelávanie, informovanosť a osvetová činnosť.