Verejný sektor - Velecký, M.
Z obsahu: Poisťovňa Druzap nezíska len nových klientov, ale aj staré dlhy. Tri rezortné zdravotné poisťovne by sa mali oficiálne zlúčiť od začiatku budúceho roka. Lekári hrozia štrajkom. Nové zákony o treťom sektore.