Napriek zníženým platbám štátu plánuje Sociálna poisťovňa zvýšenie dôchodkov i nemocenského - Nozdrovická, A.
Štátny rozpočet SR na r. 1997 a rozpočet Sociálnej poisťovne. Zníženie platieb štátu na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie v r. 1997. Úsilie Sociálnej poisťovne o zvýšenie nemocenského a dôchodkov v r. 1997.