Právna úprava poistenia - Fekete, Imrich
Úprava poistenia v právnych normách. Normatívna úprava poistenia. Individuálne a sociálne poistenie. Verejné poistné právo. Súkromné poistné právo. Zmluvná forma individuálneho poistenia. Zákonná forma individuálneho poistenia.