Ďalší rok s nedostatkom peňazí - Krištofičová, Dagmar
Rozpočet Všeobecnej zdravotnej poisťovne na r. 1997. Prerozdeľovacie mechanizmy v zdravotnom poistení. Riešenie problému vyšších cien za služby. Poistný informačný systém VšZP. Plán nákladov na liečivé a zdravotnícke pomôcky. Zníženie príjmov VšZP oproti návrhu. Zníženie návrhu rozpočtu Sociálnej poisťovne na úkor štátneho rozpočtu. Dopad zásahov štátu na vývoj základného Fondu dôchodkového zabezpečenia.