Možnosti štúdia na vysokých školách v Slovenskej republike pre školský rok 1997/98
Prehľad možností štúdia na vysokých školách v SR v školskom roku 1997-1998. Prehľadná tabuľka všetkých fakúlt vysokých škôl a univerzít v Slovenskej republike. Podrobný adresár všetkých vysokých škôl aj s ich fakultami a odbormi.