Výuka pojišťovnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze - Ducháčková, Eva
Výučba odborných poisťovacích predmetov v rámci bakalárskeho štúdia na VŠE Praha. Odborné predmety: poisťovníctvo, poistná matematika, poistné právo, odborný seminár z poisťovníctva. Výučba odborných poisťovacích predmetov v rámci inžinierskeho štúdia: teória rizika, risk management, sociálne a súkromné poistenie, účtovníctvo poisťovní.