Zazelená sa nám po reforme - Dittelová, G.
Problémy ekologickej reformy v krajinách OECD a jej dopad na zamestnanosť obyvateľstva. Ekodane zavedené vo Švédsku v r. 1991 v rámci daňovej reformy a vplyv na daňové zaťaženie. Eliminácia daňových únikov z ekologických daní. Dopad ekodaní na sociálne najslabšie skupiny obyvateľstva. Štruktúra prevádzkovo-ekologických nákladov v Slovenskej elektrárni, a.s. Bratislava. Rozdiel medzi cenami bezolovnatého a olovnatého benzínu v jednotlivých štátoch OECD.