Mottom sa stala kvalita Príloha - Kukučka, J.
Základná charakteristika spoločnosti Chirana-Prema. História spoločnosti. Výrobný program spoločnosti. Hospodárske výsledky spoločnosti v r. 1993 - 1996. Základné ekonomické ukazovatele v r. 1993 - 31.10.1996, odhad za r. 1996, 1997. Finančné ukazovatele za r. 1993 - 1996. SWOT analýza.