Štyri rany pod pás elektrotechnike - Deván, D.
Hlavné faktory, ktoré ovplyvnili vývoj v elektrotechnickom priemysle: prirýchla liberalizácia, konverzia zbrojárstva, rozpad trhov RVHP. Firmy zaoberajúce sa výrobou telekomunikačných zariadení a ich hospodárske ukazovatele: Tesla, a.s. Stropkov, Alcatel Sel TLH, a.s. Liptovský Hrádok, Tesla, a.s. Liptovský Hrádok. Mobilné telefóny GSM - budúcnosť telekomunikačného priemyslu.