Na vodnom diele Gabčíkovo vzniká nový športový areál - Fojtík, F.
Blízkosť vodného diela Gabčíkovo k bratislavskej aglomerácii - možnosť športového a turistického využitia diela. Návrh a budovanie športového areálu. Technické údaje o vybavení športoviska. Termín otvorenia areálu.