Kvantitatívne vodohospodárske bilancie povrchových vôd a prognózovaný stav v SR do roku 2010 - Fekete, V.
Kvantitatívna vodohospodárska bilancia vôd do r. 2010. Vývoj užívania vody. Prognóza používania vody v priemysle a energetike. Prognóza závlahových množstiev v suchom roku. Rozdelenie závlahového množstva v r. 2010 v jednotlivých mesiacoch. Zabezpečenie krytia potrieb vody pri dodržaní ekologických limitov.