Tridsať rokov činnosti západoslovenských vodární - Sokáč, D.
Tridsať rokov Západoslovenských vodární a kanalizácii (ZsVAK). Na území bývalého Západoslovenského kraja zveľaďujú vodné hospodárstvo v oblasti zásobovania pitnou vodou, v oblasti odkanalizovania a čistenia odpadových vôd.