Zvýšený dopyt po automobiloch na západoeurópskom trhu ovplyvnili vlani aj opatrenia niektorých vlád - Prosnan, Jozef
Z obsahu: General motors sa pripravuje na rast kapacity trhov. Japonské ambície na starom kontinente stúpajú. Mercedes-Benz rozširuje svoju ponuku. Koncern Volkswagen na vlnách konjunktúry. Renault sa snaží získať stratené pozície. BMW potichu prosperuje. Holding PSA stabilizuje svoju ekonomiku. Fiat prekvapil útlm domáceho dopytu.