Adaptácia podnikovej sféry v transformujúcej sa ekonomike Slovenska - Valach, V.
Postavenie podnikateľskej sféry vo svete. Prehľad ukazovateľov a techník diagnostikovania "zdravia" podnikov": diagnóza podniku, goodwill, bilancia, koeficient, reprodukčná schopnosť podniku, špekulácia. Prehľad niektorých adaptačných opatrení na úrovni podniku: konsolidačný proces podnikov prežívajúcich ťažkosti. Adaptácia podnikovej sféry v transformujúcej sa ekonomike Slovenska.