Chemolak je významný exportér Príloha - Kukučka, J.
Nový sortimentný výrobný program spoločnosti Chemolak, a.s. Smolenice. Hlavní konkurenti spoločnosti. Export. Konkurencieschopnosť podniku. Plán tržieb. Ratingové hodnotenie stupňa zadlženosti. Rentabilita základného imania. Krytie pohľadávok oproti záväzkom. Likvidita akcií kótovaných na BCPB. Finančné ukazovatele Chemolaku. Základné ekonomické ukazovatele spoločnosti. Swot analýza. Akcionári spoločnosti. Základné charakteristiky spoločnosti (odvetvie podnikania, finančný rating, odporúčanie akcií, základné imanie, trhová kapitalizácia akcií, dividendový výnos).