Obnova tradícií rodinného podnikania - Chudý, V.
Problémy rodinného podnikania na Slovensku. Vzdelávacie služby poskytované agentúrou Actoris systém v Bratislave zamerané na rodinné podnikanie. Vývoj počtu živnostníkov na Slovensku v r. 1980, 1991 - júl 1996. Štruktúra živnostníkov na Slovensku k 31.12.1995. Vývoj počtu živnostníkov v slobodných povolaniach 1993 - júl 1996. Činnosť Agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Pôžičky poskytované Národnou agentúrou pre podporu malého a stredného podnikania. Pôžičky Fondu pre podporu mladých rodín, ktoré sa rozhodli riešiť svoju ekonomickú situáciu podnikateľskou činnosťou.