Svetová banka príde do Bratislavy
Využitie programu Svetovej banky pre podporu podnikania v súkromnom sektore. Programy IFC (Medzinárodnej finančnej korporácie) a investičné záruky MIGA (Mnohostranná agentúra pre medzinárodné záruky). Sústredenie aktívít MIGA na priame zahraničné investície.