Finančný controlling podniku. 1 - Foltínová, Alžbeta
Odpovede na otázky čo je to controlling. Controlling ako moderná metóda riadenia, ktorá slúži k docieleniu zisku a k stabilizácii likvidity. Úlohy, ktoré zahrňuje controlling. Zameranie controllingu. Strategický a operatívny controlling. Štruktúra podnikového controllingu. Organizácia finančného controllingu. Controlling pracovného kapitálu. Controlling pohľadávok. Controlling zásob.