K efektívnosti s komplexným auditom. 1 - Červeňan, Štefan
Význam vykonávania vnútorného auditu. Dôležitou súčasťou hospodársko-finančného auditu je aj preskúmanie úrovne hospodárenia podniku za predchádzajúci rok. Oblasti finančného hospodárenia, ktoré zhodnocuje audítor. Vzťahy medzi vonkajším a vnútorným auditom. Charakteristika jednotlivých častí podnikovej analýzy. Ciele interného auditu. Organizácia vykonávania vnútorného auditu. Vykonávanie interného auditu podľa funkčných oblastí podniku (napr. v marketingu, v oblasti výskumu a vývoja výrobkov a pod.). Vykonávanie marketingového auditu.