Slovenské združenie pre značkové výrobky má aj Sekciu zadávateľov reklamy
Vznik Slovenského združenia pre značkové výrobky (SZZV) a jeho hlavné ciele. Marketingová orientácia združenia. Sekcia zadávateľov reklamy - výbor pre reklamné otázky SZZV.