Tri písmená pre rozhodovanie SAS: špičková technológia pre manažérov - Krištofičová, Dagmar
SAS - systém pre podporu rozhodovania (Strategic Aplication Software). Hospodárske výsledky firmy SAS Institute. Využitie firemných produktov. Štruktúra užívateľov podľa odvetví. Prínos produktov. Obrat firmy v období 1987 - 1996. Spolupráca slovenskej firmy Protagon informatika so SAS Institute v oblasti sprostredkovania produktov predajom na kľúč.